A Gondűző étterem 1993-ban épült fel Székelyudvarhelyen, a város központjában. 

Ma már csak az emlékek őrzik a hajdani hangulatot, a kis családi étterem a századforduló elején, 2007-ben elegáns, otthonias szállodává bővült. 

Szobáink egyedi díszítésűek, fabútorokkal, természetes alapanyagokból készült kiegészítőkkel.

Éttermünk az erdélyi magyar konyha kitűnő ételei mellett nemzetközi fogásokat is kínál. Ételeink  finomak és mindig frissek.

A gyerekek külön menükből választhatnak.

Konyhafőnökünk irányításával ételeink kiváló alapanyagokból készülnek, háziasak, némely recept több száz éves múltra tekinthet vissza.

Borajánlatunk egyedülálló, a hazai borászat remekeit néhány magyarországi pincészet boraival együtt kínáljuk.

Az alagsorba épült borpincénkben minőségi borkóstoló programokat ajánlunk.

Ha Ön csak egy kávéra vagy desszertre térne be hozzánk, azt is megteheti.

Nyáron elüldögélhet a teraszon csodálatos virágok társaságában, a hidegebb napokon pedig éttermünk két terme között választhat.